Onze praktijk

Impressie van tandartspraktijk Waddenweg

Tandartspraktijk Waddenweg is gelegen in Hoofddorp op de Waddenweg 311. Onze praktijk is een moderne praktijk waar wij er alles aan zullen doen om uw gebit gezond en sterk te houden.

 

Onze visie

Een goed gebit is een kostbaar bezit. Wij geloven erin dat u met behulp van adequate voorlichting en preventie uw gebit goed kan onderhouden. En daar waar u daar niet in slaagt kunnen we in overleg met u de meest ideale oplossing voor u bepalen. De haalbaarheid van diverse opties wordt met u besproken waarna indien nodig, de meest relevante op schrift worden gesteld in een zorgplan en kostenbegroting.

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 08:00 – 17:00

Woensdag: gesloten

Donderdag: 08:00 – 17:00

Vrijdag: 08:00 – 17:00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Ons team

Tandarts Bihari (1996 UvA, ACTA) heeft jarenlange ervaring op het gebied van algemene tandheelkunde. We werken met een klein team en proberen te werken volgens ons streven; goede en persoonlijk tandheelkundige zorg. Daarvoor bent u bij ons in goede handen. Middels jaarlijkse bij- en nascholing, intercollegiaal overleg en het continue bestuderen van vakliteratuur houden wij onze kennis op peil en behandelmethoden actueel.

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk Waddenweg is zowel met het openbaar vervoer, de auto en de fiets goed te bereiken.

Auto Onze praktijk is uitstekend met de auto te bereiken en we hebben genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Klik hier voor de actuele routebeschrijving.

Openbaar vervoer Vanaf Hoofddorp Centraal kunt u bus 340 nemen en uitstappen bij halte Spaarne Gasthuis. Vanaf hier is het nog slechts 4 minuten lopen. 

 

Contact

Neem voor een afspraak contact met ons op via het telefoonnummer 023-3030112 of stel ons een vraag via het contactformulier.