Nieuwe patiënten

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Wat u kunt verwachten tijdens uw eerste bezoek. Tijdens uw eerste bezoek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Er zal een mondonderzoek worden verricht en er worden kleurenfoto’s en eventueel röntgenfoto’s gemaakt. Daarnaast wordt er een medische vragenlijst afgenomen.

Meenemen tijdens uw eerste bezoek

Uw tandheelkundige gegevens en foto’s, gemaakt door uw vorige tandarts dient u (het liefst per mail naar tandarts@waddenweg.nl) voorafgaand aan uw afspraak op te laten sturen. Neem voor uw eerste bezoek een geldige verzekeringspas mee, geldige identificatie en een lijst van uw eventuele medicatie mee.

Vragen?

Bel ons: 023-3030112
Of neem hier contact op

Verloop eerste bezoek

Bij het eerste bezoek is het handig als uw dossier en recente foto’s aanwezig zijn. Aan de hand van het onderzoek en de foto’s zullen wij u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit en tandvlees. Indien nodig wordt er een vervolgonderzoek afgesproken voor verder gebitsonderzoek. 

Zorgplan

Als er problemen in de mond ontstaan kan er een zorgplan nodig zijn om samen met u te bepalen wat voor u de beste oplossing is om de ontstane situatie te doen herstellen.

Contact

Mocht u vragen hebben over uw eerste afspraak kunt u ons via het contactformulier of op 023-3030112 bereiken.